Sitter på torget i regnet och lyssnar på l...

Sitter på torget i regnet och lyssnar på little rockers som just nu spelar mamma mia! :) Så duktiga de är!


SKOOOOOLAAAA!

Har varit hemma i en timma, eller hemma och hemma, är hos mamma.
Men där min familj och mina älskade är, där är mitt hem! ♥

Åkte till mamma i morse eftersom jag mitt klantarsel kastade busskortet. Inte så smart!
Var här tio över sex och började skolan kvart över tio. Aja nu har jag nytt busskort i alla fall!

Regnet öste ner och åskan mullrade i kanterna, undrade om jag verkligen skulle cykla till skolan, men när det närmade sig tiden för att cykla iväg så slutade det regna och solen ville komma fram! :)
Så jag cyklade till coop och mötte upp mitt lilla barnbarn (intern skämt) Ae och vi cyklade till skolan.

När vi kom dit så var det ett tag kvar till vi skulle vara i aulan och vi mötte Julia (svägerskans syrra) så vi gick ner till skåpen och satte oss efter att vi kramat om Gudrun och Julia (lärare).

I aulan var det inte så mycket prat utan vi fick gå iväg till klassrummet, och prata lite information osv.

Lunch, pytt i panna. :p

Sen aulan igen i en kvart för information och projektarbete sen heeeem!

Kändes inte som det varit två månader sommarlov, kändes precis som vanligt. Utom att det kändes konstigt att bara ha två lärare att krama om, Maggan slutade ju innan sommaren :(
Vi har fått en ny som verkar trevlig och har humor, annars skulle det nog inte gå i BF! ;) Vi har alltid roligt! :)

Kan inte förstå att det är sista året, var har alla dessa år tagit vägen!?!? Och Tobias har börjat sjuan, SJUAN!! Han kom ju fanken hem från BB förra veckan! ;)
Nu börjar förväntningarna komma! Vad ska hända efter gymnasiet?
Plugga vidare och jobba så klart, men det är ändå spännande! :)


Tog följe med Ae hem också men hon skulle in på banken en sväng och jag såg Pethra så jag pratade med henne till hon skulle åka iväg och lagom till det kom Ae ut..

Annars har det inte hänt så mycket sedan jag skrev sist, har mest grejat med designen och jobbat. Mycket som ska in i register och intresseanmälningar som ska svaras :)


Ny design!

Ja nu har jag pysslat med den ett tag, det gick bra ett tag sedan fick jag för mig att börja ändra i kodmallen så blev det lite pannkaka innan jag fixade till det och så fungerade inte photoshop som jag har velat.

Men nu har jag fixat till den :)

Om alla som ser detta kommenterar vad ni tycker om min nya design så ser ni en liten ändring i kommentarsrutan också :)

Design.

Nej nu ska jag göra en ny design till bloggen tror jag, är ju så kul att greja :P

Mjukt VS hårt!

När vi låg i sängen igår och höll på att somna så fragade Micke mig varför mjukt bröd blir hårt när det ligger framme och hårt bröd blir mjukt. Vet inte hur eller varför han tänkte på det när vi skulle sova men han är ju lite konstig också :P

Det mjuka brödet blir hårt eftersom det torkar när det ligger framme och det hårde brödet drar åt sig fukt.

Så nu är den funderingen ur världen :)


Bex!

Cyklade till Becka i regnet, hon mötte mig och vi tog oss en promenad med Eos för att han skulle rastas ^^
Sen så pratade vi som vanligt om allt mellan himmel och jord!

Bex är en kompis jag vet att hon ALDRIG försvinner eller sviker mig, spelar ingen roll om vi inte pratar så jätte ofta men jag vet att hon ALLTID finns där! Det är så vänner ska fungera! :)
Vi har så roliga minnen ihop som jag fortfarande skrattar åt! Som när vi förvandlade bolue banan tilll hopp bana och cyklarna blev hästar, lekte med mina hästar och byggde stall i skogen, vi hade cykeltävlingar runt området allihopa, hade det alltid så roligt!


Rebecka är bäst, så är det bara! :) ♥

En jätte gammal bild på Becka och Mig ♥


Bilder från DKM+







Dimma!




Låångt där borta kommer eliten, ser ni dem?


Ganska rolig bild.




:)

Igår så var huvudvärken kvar när jag vaknade men en tablett senare och lite vila så hade jag lurat bort den.

Kollade runt lite på blocket efter hyllor och hittade fem billy bokhyllor i Grums som vi nappade på och vi åkte och hämtade dem, fick med oss en hem resten står på Mickes jobb eftersom vi hyrde kärra hos palm. Och eftersom det regnade så kunde vi inte ta dem hem med Calderys kärran... Idag ska vi ta med andra hyllan till mitt hörn sen tar Micke sina hyllor en och en under resten av veckan. Om det inte blir fint så han kan ta dem på kärran.. :P

När vi kom hem så torkade jag av golvet och hyllan och sätte i saker i den, den fylldes snabbt kan man väll säga! haha!!

När jag fyllt den så myste vi framför en film, Irene Huss 8, kommer inte ihåg vad den hette. Den var bra iaf.


Så typiskt!

Är det inte typiskt, när jag satte mig ner och skrev halva inlägget om kanotmaraton igår hängde sig datorn. Inget jag gjorde hjälpte så jag släckte ner och gick och la mig! :P

Micke väckte mig vid sju tiden i lördags, vi gjorde oss iordning och åkte till Baldersnäs för att kolla på starten. När vi kom dit låg dimman tung och med 10 minuter till stat funderade jag på hur säkert det var för kanotisterna med dimman, man såg verkligen inte långt.

10 minuter till start å stod det fortfarande folk på land och värmde upp, det kom en springandes med hans kajak i högsta hugg. Han hann precis.

Vi hittade en plats på bryggan som vi såg bra ifrån, tog lite kort och lyssnade på speakern, nedräkning till start, 5 minuter blev till 5 sekunder och poff! Startskottet gick av och de tävlande började paddla paddla som in i norden. När de var så små att de bara var prickar på sjön gick vi tillbaka upp till bilen. Åkte till Bengtsfors och köpte fika och dricka och åkte till Skifors för att kolla på dem där.

När vi kom dit så träffade vi Lena och Bengt! :) Så vi stod med dem hela tiden och kollade. När eliten kom hurrades det och hejjades på, de flög ur kajakerna och rustade i fullfart för att sätta i Kajakerna i Västra silen för att fortsätta mot Gustavsfors.

Det var ett antal som välte innan depån och simmade in med kajakern, alla sätt är bra utom de dåliga! ;)

Var en som ramlade också över kajaken, men det gick bra med honom!

Efter att ha stått där ett tag så åkte vi till Gustavsfors för att kola där. Vi passade också på att ta oss en macka i solen hos Kjell och kikade lite.

Vi kollade också på det nya hotellet/resturangen/baren som de håller på at bygga, det blir nog jätte bra! Undrar dock över hur de ska lyckas ha tre matställen i rad i lilla Gustavsfors... Hmm.. aja det ger sig! :)

När vi var där träffade vi två kompisar till Micke och deras dotter. Verkligen super trevliga! :)

Vi åkte till Vårvik för att se om svärföräldrarna var hemma såatt vi kunde säga hej, men det var de inte så vi lämnade en skämt lapp till dem :p och så åkte vi till Bengt och Lena och där fastnade vi för resten av dagen, pratade, fikade pratade ännu mer, micke körde traktor, jag tog lite kort, vi åt super god middag och så pratade vi lite till :)

De är så goa! Är så glada och lättsamma hela tiden, och vi har alltid något att prata om!

Jag som kämpat emot huvudvärken hela dagen var helt slut när vi kom hem och huvdvärken verkade inte vilja försvinna. Kollade på lite film och gick och la mig tidigt.

Nu ska vi gå ut med hundarna i regnet sen ska vi äta frukost. Uppdaterar om gårdagen efter det, om inte Becka har hört av sig än då vill säga :) Ska ju till henne idag! :D


Kanotmaraton.

Igår var vi på kanotmaraton, följde dem från Baldersnäs till Gustavsfors :)
Bilder och mer info kommer senare under dagen :P

Vi träffade två kompisar till Micke där också, super trevliga! :)

Har haft ont i huvudet i två dagar, känner mig lite krasslig i halsen. Hoppas inte på förkyldning nu innan skolan börjar igen!!

Nu ska vi äta frukost, kommer tillbaka med bilder sen :)

Någon som saknar en nyckel??

Just nu ligger Mickes tur nere på noll tror jag, den är väll inte så hög annars heller men nu är det verkligen noll.

En plåt till bilen har lossnat, enkelt att fixa tillbaka.

Styrenheten till hemabion har slagits ut av åska, han mailade tillverkaren som har skickat en ny.

Skärmen till datorn som varit kass innan är nu total kass, det är något klapp i en sladd så den blinkar hela tiden, men nu har han köpt en ny.

När han skulle sätta upp den nya skärmen fungerade det inte, den ville inte tända sig! Jo för 2 sekunder för att sedan slockna igen. Datorn ville inte starta sig den heller, han lös men gav ingen ström till skärmen.
Fixat genom en ny sladd.

Igår fick han punka på bilen! En halv nyckel hade lyckats ta sig in i däcket och skapat punkan! Fixade de på Däckteam.

Så är det någon som saknar en halv nyckel, den finns i tryckt förvar! :) Haha!


Fast & Furious

Nu har jag kikat på Fast five, den femte filmen i serien, men det hörs ju på namnet,
dessa filmer har varit mina favorit filmer sedan 2 fast 2 furious kom ut, men då hade jag den på vhs. Tänk vad länge sedan det var! Fast första filmen kom ju 2001 vilket betyder 10 års jubleum i år! :)

Efter att ha kollat på 1:an, 2:an och 4:an blev jag suuuper sugen på att se femman.
Trots att den bara finns i vääldigt dålig kvalite var jag tvungen att se den.

Kollar aldrig på 3:an, tycker inte den har något med de övriga filmerna att göra, inte samma skådespelare eller något! Älskar ju Paul Walker och Vin Diesel i deras roller som Brian O´Conner och Dominic "Dom" Toretto. De två är oslagbara!

I andra filmen är inte Dom med men den är lika bra för det ;)

När man kollar på femte filmen verkar slutet som att det är slutet för filmen, hade det inte varit för den lilla snutten i eftertexterna hade man inte längtat efter en sjätte film, de där filmmakarna vet verkligen hur de ska göra :)

Tänker inte avslöja för de som inte har sett den, men en sak kan jag avslöja du kommer vilja se mer!
I alla fall om du , som jag , älskar Fast & Furious filmerna.

Kan också avslöja att Fast and Furious sex kommer att komma 2013! :D Det preliminära datumet är 24 maj 2013, men man kan ju alltid hoppas att den kommer tidigare.

Enligt rykten ska filmen utspela sig i Europa men tidsmässigt före den tredje filmen (Tokyo Drift) hoppas det inte stämmer då jag vill se fortsättningen på femman! Vad menar de med filmsnutten i eftertexterna? De kan ju inte göra en ny film utan att svara på alla frågetecken de sätter igång där.

Den som kommer skriva manuset är ingen mindre än Chris Morgan som skrivit de tre senaste filmerna (han gör ett bra jobb!!) och regissör är Justin Lin som också regisserat de senaste tre filmerna.

Vin Diesel and Paul Walker in Fast Five






Tandlänkaren.

När man sitter i väntrummet hos tandläkaren kommer den nervositeten som man kan svima av! Det är så hemskt.

Men idag gick det rätt bra, inte i väntrummet men när jag satt i stolen var sköterskan så lugn att det smittade. Sa till henne att jag är livrädd för sprutan och då sa hon att då gör jag så och du så, sagt och gjort, gjorde spm hon sa och för första gången någonsin tog jag sprutan på första försöket! :)

Efter det gick det bra, har inget emot borrningen och sånt bara den där jävla sprutan!

Jag klarade det och jag hade lovat mig själv glass om jag klarade det, isglass så klart! ;)
Köpte med mig en hem och köpte till killarna också! 

Nu har Tobias haft en kompis här och de har spelat data spel, jag har suttit och kollat på kläder, vart ute med vovvarna och pratat med mormor, börjat kolla på film också.

 


Husgrunden.

Har ju totalt glömt bort att visa hur grunden till huset blev efter att vi målade om det.

Före, ser blå/grått ut.


Nu är det nästan cement grått! Mycket bättre!



Liten bild för att enklare se skillnaden.

Karlstad!

Ja som sagt så åkte vi till Karlstad eftersom jag skulle till tandregleringen idag, gick upp, kom in, satte mig i stolen, Inger (över tandläkaren) kom in, provade att sätta i min skena, sa att det såg bra ut och att jag skulle få en kallelse om ett halvår.

Tog MAX en halv minut. Så onödigt! Kunde ju tandläkaren i Åmål kollat när jag ändå ska dit imorron.... Och jag känner väll själv om den inte sitter som den ska eller inte passar? Jag använder den ju i stort sett varje natt så det måste jag ju själv känna... Aja.

Efter besöket på tandregleringen så åkte vi till wermlands data och Micke köpte sig lite minne till datorn för hans hackar och laggar hela tiden så han kan inte spela haha! Men nu har han lika mycket minne i sin stationära som jag i min bärbara.

Sedan åkte vi in till Bergvik och åt, sååå gott!! Min absoluta favorit är pastasalladen med kyckling och vitlöksås! Gott!

Efter maten gick vi och handlade på Maxi, lite färskt bröd, kattmat osv.

När vi åkte hem tog vi vägen in i Åmål för att hämta Mickes nya skärm, eftersom det var glapp i den gamla och den blinkade i flera timmar innan den startade upp sig ordentligt så han kunde sitta där.
Men det blev problem med den när vi kom hem, så typiskt hans otur. Aldrig ska något gå hans väg!
Nu fungerar det i alla fall och han sitter nöjt och spelar just nu :)

Imorron ska jag som sagt till tandläkaren och laga ett hål, super duper rädd för sprutor som jag är har jag orat mig i flera dagar nu! Är såå jobbigt. Får se om jag klarar av det utan lugnande imorgon..


Haha! Fy fan. Gick upp innan klockan sex i...

Haha! Fy fan. Gick upp innan klockan sex imorse för att Micke skulle jobba en sväng innan vi åkte till Karlstad. En halv jävla minut tog det inne på tandregleringen!!


Oj oj oj!

Nu var det ett tag sedan igen ;)

Nu är Mickes semester slut och jag börjar skolan om 14 dagar igen, detta sommarlovet har gått huuur fort som helst!
Kanske för att det är det sista sommarlovet!?
Ska ju plugga vidare sen efter skolan men ska göra det på distans och jobba samtidigt! Så då blir det ju inte något sommarlov för min del ;) Några fjuttiga veckors semester bara ^^

Igår så var jag hos mamma en sväng medan Micke jobbade, Mats var också där. Kul att träffa honom, har ju inte gjort det på länge!

Fick roliga nyheter av dem båda, så nu håller jag tummarna!

Mormor, morfar och Phille kom på besök också! ;)

Idag åkte jag till mamma igen , har hjälpt henne att packa och sortera grejer.
Var i Säffle och kollade på mattor också, jisses vad mycket mattor!!
Nu ikväll har jag jobbat lite medan Micke var på crossbanan och körde cross.

Imorron ska jag till mamma igen och hjälpa henne lite :)