WIHO!!!

Var ute och gick med min låne älskling en sväng förut, stannade och busade på en åker också det tyckte han var skit kul! =)

Nu har jag kollat på hockey och självklart vann färjestad 4-2 mot AIK :D

Nu har det hänt mycket!

Okej, händer ofta att jag har den rubriken och då är det mycket roliga saker som hänt, men det kan jag ju inte säga nu...

Efter att min hörselgång gått ner till normal storlek i höger örat började det i vänster! Blä!
Men eftersom mamma sa att jag skulle ta dropparna i vänster och prova om det kändes bättre så gjorde jag det och det försvann ganska snabbt. Som tur var!

Jag och älsklingen har firat tre och ett halvt år! :) Still going strong! ♥

Sen har jag förlorat några av mina allra bästa vänner! :(
Vänner jag har anförtrott mig till, som fått veta mina hemligheter, de jag pratat med när jag mått dåligt och jag aldrig trodde jag skulle förlora!

Men när en dörr stängs öppnas en annan och jag inser vilka andra bra kompisar jag haft i min närhet men inte uppskattat som jag borde, men vet ni vad? Ni är bäst, och ni får mig att skratta som sjutton! ♥


Helgen =)

Har nästan bara legat i soffan, har inte kunnat sova på nätterna på grund av mitt onda öra!
Har vaknat fem igår och idag, på natten alltså och gått ut till soffan för att inte väcka Micke.

Igår var Micke i skogen och högg, nästan bara björk = hur varmt som helst nästa vinter! :) Det gillar vi!
På eftermiddagen hämtade han mig och vi grillade korv innan jag gick hem igen, på kvällen fick jag feber :/ det gillas inte! Men lite vila under ett täcke och tabletter gör susen för imorse var jag fri från den =)

Idag har jag orkat vara med Micke ute när han har beskärt bersån, har så klart hjälp till lite jag också men han sköter det där så bra så! ;)

Nu ska jag göra tacos medan han fortsätter en stund till ute.




Sportlovet.

Störande!! Hade skrivit ett lååångt inägg om vad jag gjort under lovet... men datorn stängde av sig innan jag hade sparat,,, jaja bara att börja om!

I onsdags så åkte vi upp till Mats var framme vid halv nio och då bar vi in våra grejer och mamma, killarna och Mats satte sig framför en film på tven, medan jag och Mats inneboende satt och tjatade om allt möjligt ett tag. och vips så var det time for bed!

På torsdagens förmiddag så satt vi och gjorde lite skolarbete, jag grejade med APU rapport och Mackan med lite svenskaarbete han skulle fixa.
På eftermiddagen åkte vi in till Uppsala för att kolla runt lite ( trodde vi ) vi hamnade istället på Lidingö och Silja Lines vänthall. Mats hade bokat en kryssning till Åbo till oss alla, vilken överraskning! Vi hade ingen aning!!

Mamma hade smugit ner och ut våran packning i bilen, hur kunde hon göra det utan att vi såg det? Jag var till och med på toa när hon hade packat ner mina grejer där inne och jag såg inte att det var något som saknades haha!!

När vi hittat till våra hytter och fixat iordning oss lite så satte vi oss i en bar och fick goda drinkar av Mats, var inte oroliga killarna fick alkholfritt :)

Efter en stund hamnade vi i en annan bar, där var det musik vad Bad Influence och ett annan band men kommer inte ihåg vad de heter. Sen var det en show också. Mackan dregglade haha! :P

Vi kom i säng vid fyra, dock förde grannarna lite liv och jag hade så jäkla ont i örat så jag sov inte alls mycket. Plus att Tobias mådde illa och ville sova inne i mammas och Mats hytt så jag följde med honom dit.

Vid sju på morgonen så väckte jag Marcus och vi gick ut och kollade hur hamnen i Åbo såg ut, inte så mycket att se haha! Sen var timmarna sega till de andra gick upp, då gick vi och spelade bingo. Sen åt vi frukost och packade ihop lite. På middagen var det en till show med samma gäng, var dock väldigt mycket bättre sista gången!
Middag och sen sprang vi runt lite i båten innan vi på kvällen kom tillbaka till Sthlm.

När vi kom tillbaka kollade vi på tv innan vi gick och la oss.

På lördagen låg jag i soffan hela dagen nästan hade så jäkla ont i örat och hade inte kunnat såva något! :/
När mamma, Mats och Marcus åkte och handlade så stannade jag och Tobias hemma och jag somnade så gott i soffan och när jag vaknade så frågade jag Tobbe om jag sovit länge och då sa han " Jag hörde inte ens att du somnade" haha sötnos ;)
På kvällen blev det melodifestivalen, rätt låtar som gick vidare tycker jag.
Var inte så förtjust i Vargas låt men Mats sa åt mig att lyssna på texten och jag blev tagen av låten. Helt klart rätt låt till final, kanske inte till eurovision men till globen iaf!

På söndag gjorde vi inte så mycket, packade och sånt.
Tråkigt när vi åkte hemmåt men det var skönt när jag kom hem =)

I måndags åkte jag till läkaren med mitt öra och hon sa att det var hörselgången och jag fickk örondroppar jag ska ha. De har redan hjälpt mycket faktiskt! ;)

 





Äntligen!

Nu är dagen, tiden, vi väntat på i flera veckor äntligen här!
Ska slänga ner datorn och det i väskan sen sticker vi till pappa! :)

Blir ett stopp på vägen, ska lämna hundarna hos underbara mormor!

Kommer sakna mina djur och min söta sambo dessa fyra dagarna, men det ska gå bra!
Har med kort på Tiger och katterna har jag i datorn ;)
Och älskling får jag ju prata med varje dag i telefonen.

Majjes tass :)