Händelserikt liv!

Jag och mamma brukar prata om mycket som har hänt mig eller oss barn under våran uppväxt.
Idag pratade vi om en sak som tog väldigt hårt på mitt psyke, jag bearbetade de länge. Grät och pratade, pratade och pratade med Micke eftersom jag inte vågade prata med någon annan, det påverkade början på vårat förhållande. Han fick inte hålla om mig på vissa sätt, han fick inte röra mig på vissa sätt och hans knä ville jag inte sitta i.

Detta är inte något jag mår dåligt över idag, som mamma frågade mig idag. Jag kan tänka på det ibland, men då frågar jag bara mig själv; Vad är det för fel på honom!? Jag vet att det inte är mitt fel, hur skulle det kunna vara det?

Förr kunde jag gråta och må skit kasst för jag trodde verkligen det var mitt fel, och ju mer alla sa att det är inte ditt fel desto mer kändes det som att det kunde vara just mitt fel.

Tack mamma för att du trodde på mig och hjälpte mig!
Tack Micke för allt stöd du gav mig, att jag fick gråta ut mot din axel om och om och om igen!
Speciellt tack till Timmy och Robin som tvingade mig att berätta för mamma!


Vill du köpa billigt smink till dig, vill ...

Vill du köpa billigt smink till dig, vill du ha bra produkter som INTE är testade på djur? Vill du registrera dig GRATIS och få massor med bra erbjudanden? Just nu får du en check på 100 kronor när du registrerar dig som ny konsulent, antingen kan du handla för 300 och betala 200 eller så handlar du för 499 och kan få massor med produkter gratis om du använder checken! Är du intresserad eller vill veta mer? Hör då av dig till mig! :)


Usch! Vem fasiken uppfann väckarklockan!? ...

Usch! Vem fasiken uppfann väckarklockan!? Trött och illa mående + ont i magen pallade jag mig upp för att ta en dusch, tröttheten blev lite bättre, illamåendet och magontet vägrar försvinna! Tur jag slutar tidigt idag så att jag kan gå hem till mamma och sova sen :)


Möhippa :)

I fredags åkte jag till mamma och sov hos henne, eller ja, sov och sov, jag låg i en säng.

Klockan halv sju ringde klockan och halv åtta gick jag till torget för att möta de andra tjejerna som skulle på Carros möhippa. vi möttes upp och gick hem till Néa och satt där och pratade, vid nio kom Madde som hade kidnappat C som trodde hon skulle jobba ;) Inget jobb där inte!

När de kom så åt vi frukost och pratade lite mer, sedan var det dags för C att bli fin, haha!
Hon skulle gå ut på stan och samla ihop pengar, hon fick ihop riktigt mycket!

Mat på thairesturangen, hem till Néa ett tag igen sen bowlinghallen! :)

Trevlig dag och kväll med trevliga flickor, och underbara Carro så klart! ♥

Att någon kommer och frågar efter vägen ti...

Att någon kommer och frågar efter vägen till ishallen klockan åtta på morgonen är inte heller så vanligt.


Ute på torget innan klockan åtta på en lör...

Ute på torget innan klockan åtta på en lördag är defenetivt inget jag brukar vara..


Dessa jäkla raketer och smällare!

Igår var jag, Gunilla och Daniel i Bengtsfors, följde med dem för att hitta  en födelsedagspresent till Mats som fyller år idag! :) Grattis!!

När vi parkerade bilen såg jag ett gäng killar som kollade och såg ut som de hade gjort något eller var på väg att göra något. När vi går bort mot affärerna så går de om oss och kastar smällare efter oss. Säger till dem att de är omogna och de sticker iväg. Efter vi hade varit i lite affärer gick vi till bilen för att lämpa av alla påsar och så gick vi till Ica för att handla lite mat och grejer, då kommer samma killar och kastar smällare in bland massa folk och så skrattar de.
Förstår de inte att de kan skrämma människor, eller göra dem illa? Tänk äldre människor med dåligt hjärta som får en smällare kastad efter sig.

Sen när jag ändå är inne på detta med smällare så kan man ju prata fyrverkerier, visst de är jätte fina MEN jag tycker inte att alla ska kunna skjuta dem hur som helst. Varje stad/ort kan väll ha ETT ställe där man får skjuta eller någon som har hand om det? Som i Falkenberg (tror jag det är) är det total förbjud för fyverkerier, man måste ansöka om ett tillstånd för att få skjuta och det kostar 700:- att få det, det var ETT ställe, ett, som ansökte till nyår, alltså sköts det under kontrollerade former på ETT ställe.

Tänk så mycket skador och rädda djur som undanslapps! Inför det i varje kommun tack!

Sen allt skräp som blir, man skjuter upp skiten sedan bryr man sig inte om att ta bort skräpet så det ligger i flera veckor/månader till något stackars lag som vill tjäna lite mer pengar till klubben får ta bort det.
Fyrverkeri resterna kan vara skadliga för djur och oron kan hålla i sig i flera dagar! Och om det är farlig för djur är det också farligt för barn! Tänk om ni bor på ett område, som vi gjorde när jag var liten, där var det rester kvar länge och många släpper bara ut barnen på gården eftersom lekparken låg i mitten av området och man kunde se barnen hela tiden från lägenheten men man passar dem ju inte varje sekund tänk om något litet barn hittar en liten rest och stoppar i sig det.


Nytt År! :)

Nu har 2011 vikt sig undan för att ge plats åt 2012. Ett år som kommer vara fyllt med spännande äventyr, glada händelser och nya utmaningar!

2011 avslutade jag med två veckors konstant huvudvärk och började 2012 med att ha ont i ryggen, min vanliga tur!

Nyår skålade vi in tillsammans med Gunilla, Bengt, Daniel och Faxe så klart, han var lite orolig utav de få fyverkerier som avfyrades runt om i Fröskog och Fengersfors. Ringde till mamma, Mats och killarna och önskade dem nytt år och hundarna där verkade ta det ganska lugnt, Casanova hör ju inget så honom var det inga problem med, Matcho blev lite orolig och skällde lite.

Igår vaknade jag, tittade ut och såg SNÖ! Jippie! Såg tyvärr senare att det skulle bli plus grader och regna så jag skyndade mig ut med Majjos för att busa i snön och ta lite kort ;)
Vi åkte senare på eftermiddagen för att kolla hur det blivit i grannarnas andra hus som de håller på att renovera, så snyggt det blir!!

Julafton firade vi i Vårik med svärföräldrarna, Marigt och våra holländska vänner Cees och Regina.
Åt så mycket god mat, fick så fina julklappar och hade det super trevligt, Cees hade skrivit en sång om Micke som han sjöng, så roligt och så duktig han är! :)

Judagen spenderades hos mamma, Mats och killarna, åt god mat där också och fick så fina och bra julklappar utav dem. Mamma fick ett spel som heter Rummikub, ni vet det spelet på facebook? Så det spelade vi ett tag, Tobias fick en radiostyrd jättestor bil av mig och Micke som vi testkörde, kan ju säga att det är tur jag inte kör riktig bil så kasst haha ^^

 

 
Lite suddigt, men Majje jagar snöbollar :)



Så fint det var igår men snön och ifag är det bara slask!