Nu ska vi åka ut och mysa och bada på klip...

Nu ska vi åka ut och mysa och bada på klippan i björkesjö! :) låg där hela dagen i förrgår men igår var vi bara där en snabbsväng för jag mådde illa. Nu har jag blött näsblod :s brukar bara göra det när jag är förkyld och det r jag inte nu... :s aja nu ska vi ta vara på älsklings sista semester dag :)


Såååå sugen!!

Var krångel med min mail igår, när jag skulle skicka mail till en kontakt person i Spanien med frågor om en hund så gick det inte att skicka, kollade hur många gånger som helst att jag hade skrivit rätt mailadress och det hade jag. Till slut gick det iväg, på natten..

Har pratat med mamma om att vi båda vill göra en resa tillsammans ner till Spanien igen, och jag vill såååå gärna till AAA igen, visst finns andra hundhem också men jag vill verkligen dit igen! Vill ju se de andra också men Triple A ligger mig varmt om hjärtat eftersom Phil kommer där ifrån. :)

Kom på den smarta idén att jag kan önska mig det i födelsedagspresent, det gjorde jag ju 07 när vi var nere också, problemet är dock att den lägenheten vi hyrde av Anas son är upptagen då det bor en person där nu och Ana tar bara en person hem till sig, men nu har jag kikat och hittat många bra ganska billiga lägenheter, de hurs dock bara ut veckovis, men då kan vi ju vara där i en vecka! :D ;) Ska försöka få med mamma i min tankebana nu! haha!

Jag och Florencia som fattade tycke för mig på AAA sist jag var nere.
Hon följde mig över allt och smet ut när jag var ute med någon annan hund.


Jag och Foxy som bor i Sverige! :)


Lilla Yaki som jag blev helt nerkärad i och jag bestämmde att han skulle komma till sverige.
Träffade honom på hundträffen i Upplands Väsby för någora år sedan och på årets träff i Göteborg.
Är hans Gudmor enligt hans husse och matte =)


Bild på Yaki och en annan vovve i bakgrunden, från Göteborg i år. :)



Nu har jag fått iväg mailet till Spanien. ...

Nu har jag fått iväg mailet till Spanien. Blev krångel när jag skulle skicka men nu är det fixat. Har tvättat mina 7 skavsår!!! Nu ligger jag och kollar på fbi. På torp köpte jag bh, limpistol och lim, massor med pärlor, en tång som underlättar smyckes tillverkningen, nya lås, en förvaringagrej till mina pysselgrejer m.m. Men det bästa fick jag av älskling, silikonskydd till mobilen och ett displsplayskydd. Kan behövas för mig, tappade mobilen på liseberg och på en klippa vid björkesjö, displayen neråt så klart, klarade den dock. Men nu känns det bättre ;)


Nu är vi på väg hem igen, blev en hel dag ...

Nu är vi på väg hem igen, blev en hel dag på Torp, först tänkte vi ta vägen via Lysekil hem men vi vill hem nu. Är trötta! Har med oss massor med roliga saker hem =) redovisar det sen, först måste jag bara skicka iväg lite jobb mail. ;) Hörde också att terroristen Anders hade planerat att spränga kärnkraftverk runt om på kusten och i stockholmsområdet, tydligen har han en rekrytningsvideo på nätet, hoppas ingen är så dum i huvudet att den tar efter Anders utan låter oss och våra länder vara ifred. Ska även vara svenskar med på hans lista... Fy fan!


Nu är vi i Uddevalla, ska in på Torp och s...

Nu är vi i Uddevalla, ska in på Torp och shoppa lite =) passar bra idag när det regnar, men när gör de inte det!? Höll iaf en tyst minut för offren i terrorattacken i Norge klockan tolv. Om ca 45 minuter börjar häktingsförhandlingarna för ABB. Hoppas han inte får sin vilja fram med att ha uniform i rätten. Han är verkligen sjuk i huvudet!


Måste bara säga grattis till min kusin som...

Måste bara säga grattis till min kusin som i torsdags 21.37 födde lille Albin! 48cm och 3025g. Lite seg att uppdatera det på bloggen. De kom iaf hem idag, Albin är jätte söt! Grattis igen till er Zandra och Henrik, och lycka till! =) Måste komma in till stan någon dag och se den lille prinsen! ;)


Igår så åkte vi till Björkesjö och badade ...

Igår så åkte vi till Björkesjö och badade och myste på en klippa den lilla stund solen var framme, när den bestämde sig för att gömma sig igen så åkte vi ut och plockade svamp. Fick en hel del! Ska rensa och väga idag. ;) Idag ska vi börja med farsturn, ska ju måla om där och få lite kusttema hoppas vi på =) har iaf bestämt oss för två jätte fina och härliga färger. Det blir nog vääldigt mycket bättre än det gråa och blåa som är just nu. Ska lägga ny matta också! De kommer bli gör bra! :p Nu ska vi käka lunch.


Usch! Har så svårt att förstå hur någon ka...

Usch! Har så svårt att förstå hur någon kan göra något sådant som 32 åringen i Oslo. Planera i flera månader, föra dagbok om det... Har följt detta på aftonbladet, tv och radio sedan det hände. Mitt hjärta och mina tankar finns hos offren, anhöriga och hos hela norge!


Det funkade, då kör vi ett inlägg! Hos Loj...

Det funkade, då kör vi ett inlägg! Hos Lojsan spelade vi ett spel, eftersnack, det var roligt. Vi åt, pratade, skrattade, gick promenad, hoppade studsmatta och på hemvägen så hoppade vi in på godisfabriken. Igår så åkte vi till Håverud och åt glass och kikade lite, innan vi åkte till Sam och Kersti. Deras son med tjej var också där. De bjöd på grillat, GOTT! Vi kom hem vid åtta och då käkade vi lite smörgås och åkte ut och fiskade. Var jätte fin solnedgång och Tobias som förstod hur han skulle göra nu tyckte det var jätte roligt. =) Tyvärr fick vi inget napp, men det blir nya tag idag. Måste ju försöka få upp en fisk eftersom både Tobias och Mikko tror att jag blir den förste som får napp. ;)


Testar att mobilblogga! Hoppas det fungera...

Testar att mobilblogga! Hoppas det fungerar ;)


=)

Idag  åker jag till Louise med Malin och Marie =) Ska fira Lojsan och sova över :)

Imorgon ska Tobias med hem till oss i några dagar! :D

Vårvik! :)

Förra fredagen åkte vi till Vårvik för att bada och hjälpa svärfar med veden eftersom vi skulle ha kapan och klyven hit sen.

Jag staplade 10 kubik i korgar, eftersom vedträna kom från vedtransporten och ramlade ner i korgen fick jag mig några smällar på fingrarna :/

På lördagen var vi (jag, Micke och Gösta) på traktor och maskinträffen, där träffade vi Oskar som var där med sin fyrhjuling och lift. Efter att vi kikat runt där åkte vi hem till oss för att mata Majje lite, Jasmine också så klart men hon kommer nästan aldrig in eller till oss nu på sommaren...

Sedan åkte vi till Vårvik igen där vi åt, badade och hade det trevligt!

På söndagen åkte vi hem igen, fikade med Gunilla och myste här hemma. Majje var super gosig.
Micke klippte gräset också. :)
Det måste verkligen gäras hur ofta som helst!!

På måndagen åkte vi dit igen, vi åkte till Gustavsfors och åt i brukshandeln, mysigt! :)

På tisdagen åkte vi till Årjäng och handlade lite, på kvällen gjorde jag och Micke våran pizza ;) Gott!

Och i onsdags åkte vi hem igen.

I torsdags kom svärföräldrarna för att hjälpa oss med veden här, vi staplade och kastade, hämtade mer stockar för killarna att klyva och kapa. Jag och Anita gjorde ett fönster med gardin i ena "väggen" haha!

Jag hörde att det fanns lite kantareller på en väg bortanför huset så jag gick dit och plockade dem och hittade några bakom ladugården :)
Så det blev tacos med kantareller :)

Igår gjorde vi nästan inget! Åkte in till stan för att köpa kaninmat och handla lite. Hämtade kärran också för att micke är ju iväg till Ed och kör fyrhjuling idag och han tar den ju på kärra dit! :)


Göteborg! :)

Oj nu har jag mycket att berätta!

Den femte juli åkte jag in till mamma och dem i stan, packade in i bilen och åkte mot Göteborg.
Väl framme i Götet visade det sig att vi hade åkt fel, men med lite hjälp hittade vi tillslut hotellet, vi bodde på Örryte hotell, väldigt bra! Vi skulle ha gått till Liseberg direkt men det spöregnade! Så när vi kom dit hade vi inte så jätte mycket timmar på oss.

Först fick jag med Marcus upp i Lisebergsbanan, men Tobias vågade inte, men när vi hade åkt den så var han tuff och ville med upp. När vi satt i vagnen så höll han ett kramaktigt tag om stången, och sa att han ångrade sig. Men det fanns inte mycket att göra eftersom tåget var igång.

När vi hade åkt en gång villa han åka den igen, till slut höll han faktiskt upp armarna!

Vi åkte också FlumeRide, Kållerado och Jukebox, försökte desperat få med mig någon till Balder men ingen spm vågade! Marcus som hade sagt innan att han skulle åka den fegade ur och sa senare, kanske, vi får se men jag sa till honom att han skulle ångra sig när han kom hem om han inte åkte den och att han skulle ångra sig om han åkte den det sista så vi inte kunde åka den igen. Mycket riktigt, det sista vi åkte ville han upp i Balder, han sa sen att vi åker igen men det hade vi inte tid till eftersom de stängde, och han ångrade sig att han inte åkta tidigare. Vad var det jag sa!? :)

När vi kom ner från Balder såg jag att Tobias hade vunnit Toblerone och Dumle, jag som bara hade vunnit choklad ville också ha nått mer, gick och tog en bricka på gaisha/dumle hjulet, och vann på nummer 83 :) Tog det för att älskling är född då :)

När vi kom hem så var alla trötta, jag tog en dusch och mamma och Mats satt utanför receptionen och drack öl.

Morgonen därpå så gick vi upp tidigt och packade, gjorde klart och åt frukost, hur gott som helst! Åt så vi sprack! :P
Sen bar vi ut alla grejer i bilen förutom chokladen för de var de snälla och tog in i ett kylrum medan vi var på Universeum.

Jag som har varit där en gång tidigare kände inte alls igen mig! Bara lite emellanåt.
Och det var en brottshörna där man fick kolla på lite saker som brottstekniker gör och använder, det var en utställning om rymden, och så klart massa experiment och uppfinningar.

När vi hade gått där i 2 och en halv timma så bestämde vi oss för att det fick vara bra och vi gick tillbaka till hotellet och hämtade chokladen och åkte hem.

Eftersom Margit fyllde 80 så åkte jag hem till henne på kalas, mamma och Mats skulle också med men Matcho var dålig och Mats blev jätte orolig så de åkte upp till mormor för att hämta hem honom och de andra två vovvarna, Phille bor ju numer hos dem! :)


Eftersom jag har bilderna på andra datorn kommer de upp senare! :)

:)

I tordags åkte jag och älskling en sväng till Håverud och åt glass, mums!

På eftermiddagen åkte vi in till mamma som hade kalas, eftersom hon skulle åka till sthlm på sin födelsedag.
Vi åt gosig tårta och tjatade länge innan älskling åkte hem.

sen under helgen har jag varit djur och barnvakt åt mina småbröder.
Vi har spelat massa spel, hur mysigt som helst. och så städade vi lite, coolt att jag fick dem att städa UTAN något som helst tjaffs, som det ALLTID brukar bli!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, rakat benen, duchat, klippt gräset, fikat i Fröskog med Bengan och Mikko.
Får väll packa om lite i väskan, hemma en dag sen ut med mamma, Mats och killarna igen. =)

Mer om det efter vi varit på vårt äventyr för killarna vet inget än! Hihi!
Men det ska iaf bli super roligt!