1:a advent! :)

Var inte klokt vad det blåste och snöade igår, de stängde till och med av småvägarna runt om i Dalsland och plogarna gick var tjugonde minut för att det blev igen snöat direkt igen.
Hade ju vart smartare om de stängt av alla vägar och plogat när det slutat blåsa så mycket.
Här kom plogen runt tio på kvällen, och grannen plogade våran väg efter det.
Snälla grannar man har som plogar åt oss! (:

Hoppas alla hade en trevlig första advent.

Idag har det inte vart så mycket, åkte till Östby för att slänga gamla spisen men så klart var det stängt! :/
Nu ikväll var Mickes kompis Oskar här en sväng och lämnade en lampa vi ska ha ute på gårdsplanen så att vi ser lite annat än mörker, finns ju inte en gatulykta på flera kilometers håll!

Och en annan sak, min hals dödar mig snart!! :(
Känns som halsen brinner upp, halsmandlarna är svullna och jag hostar! :(

Nu ska jag strax sova, sov bara två timmar inatt så ögonlocken är lite tunga nu :/

Majje ♥


God natt!



Hänt en del!

Ojsan, här var det längesedan jag var! :P
Har hänt en del sedan sist ^^
Lördagen innan sprotlovet åkta jag till mamma och hängde med dem till Vänersborg där det var spelning med wenern brass och UYBB för Tobias.
Duktiga var de, det kan jag lova! De slutade på andra plats med Wenern brass i tävlingen i Värnamo i helgen och med UYBB kom de på delad fjärde plats. =)
På söndagen åkte vi till Uppsala och till Mats (: Åkte vid halv sex på morgonen och var där halv elva eller något sånt.
Gick trädgårdssyn först och därefter husesyn, shit vilket hus! Det var inte stort men himla mysigt! Synd att det är så dyrt att flytta hus, annars hade det
vart i Åmål! :P
På eftermiddagen kom Stepanie och pratade lite grann (:

Under natten så sov jag inte alls mycket, madrassen till sängen jag och Tobias sov i var inte alls tjock och det gjorde ont att ligga i den så jag fick lägga mig i soffan men där inne låg ju Mackan och snarkade och lät så jag sov inte så mycket för det.
På morgonen när Mats gick upp för att göra iordning sig för jobbet gick jag upp och gjorde han sällskap tillsammans med mamma. Tobias kommentar på madrassen var rolig "men jag gillar att sova hårt, vet du varför?" Nej svarade jag och då sa han "för att när man sover på något mjukt igen känns det som himmelriket" haha sötnos <3

Under dagen krattade jag och mamma i trädgården och hade hundarna med oss (:
Jag fixade iordning kladdkaksmuffins och så hade vi klart kladdkaksmuffins , grädde och mandarinklyftor, kaffe och annat klart till Mats kom hem (;

det blev mycket mys, kortspelande och sällskapsspel med min underbara familj <3

På onsdagen åkte jag hem, vilken mardrömsresa!
Mamma och jag åkte från Mats hus kvart i tolv och jag var hemma hos mig åtta!!
Tåget mellan Uppsala och Stockholm gick bra, men Sthlm-Karlstad = HEMSK!!
Det var i tid till stationen i Sthlm, det var npg det enda bra under resan, först kom vi in på fel spår så det blev en tvärbromsning och så fick vi veta att vi var på samma tåg som ett annat spår och att de skulle återkomma med information, okej!
Vi fick iaf fortsätta på samma spår, sen skulle de byta lok vilket tog en halvtimma i och med det fick vi vänta in alla tåg som var i tid, senare fick vi vänta in tåg när vi skulle byta spår och det slutade med att jag kom hem 45 minuter senare än utsatt tid!
Åkte på öroninflamation på tåget också , usch!!

 

Lolle, Malin och Marie kom och sov över den natten (: På morgonen gick vi till Vega och umgicks lite där innan vi åkte till Åmål och åt pizza innan jag åkte hem igen :P

På fredagen åkte vi till Vårvik eftersom Gösta fyllde år på lördagen (:
Hade så jädra ont i örat och var trött så jag gick och la mig tidigt, kunde inte ligga på vänster sida för att det gjorde så ont i örat, hade så ont på morgonen att jag grät! Fyyyyy för det!!

 

Sen har det inte hänt så mycket, mest plugg och sånt!

I helgen var det Mickes tur för kalas eftersom han fyllde i lördags ;)
Kom lite folk, vi åt och pratade och hade det trevligt!

 

På torsdag har vi talangjakt i skolan så om du gillar att sjunga eller dansa kom till Karlbergsgymnasiets aula klockan 16.00 mer info finns på facebook söt på talangjakt sång & dans.