Högskoleprovet!

Vaknade med ett ryck klockan fem i morse och var helt säker på att jag hade somnat om, efter det var det svårt att somna igen så jag låg bara och halv sov.

Klockan åtta ungefär gick jag till skolan för att göra Högskoleprovet, det är det svåraste provet jag någonsin har och kommer att göra!
Tiden gick dock mycket fortare än vad jag trodde att den skulle göra och jag hade ju turen att sitta i de mjuka, sköna stolarna i aulan. :)

Kommer inte att göra om det iaf! :p

Dreams come true, they do! From all of us to all of you, they do!

Min mamma är världens bästa! ♥
Men det visste vi ju alla redan ;)

Igår beställde vi biljetter till Westlife farewell tour, hur hemskt låter inte det? Farewell.
Vi ska se dem i Nottingham och ska sitta på plats 37 och 38!

Nu är det en åtta månaders lååååång väntan. Jag kommer räkna månader, veckor, dagar och timmar!
Men innan det ska det hända mycket, det är ju i Juni veckan innan studenten, hoppas inte att balen är då men är ju inte ens säkert jag ska gå på den så igentligen spelar det ju ingen roll! :P Bara jag får se Nicky, Kian, Shane och Mark! ♥




Igår var jag på min praktikplats, börjar ju efter lovet.
Barna var jätte söta och goa! Och min handledare likaså, detta kommer bli bra :)

Idag har jag svenska uppsatts, rädda mig! Är trött och mår illa eftersom jag aldrig sover, kanske borde få hjälp med det?

Ojsan!

Här var det ett tag sedan jag var!
Insperationen till att blogga kommer allt mer sällan, men den kommer nog tillbaka igen hoppas jag!

Här händer det inte alls mycket, Frasse, katten som vi tog hem så han hotades med avlivning har fått ett hem och flyttar på tisdag. Kommer kännas konstigt och tomt! Man kan aldrig riktigt vänja sig med hur det känns, även dem man "inte" tycker om saknar man när den faktiskt åkt. Som våran jourhund Tuna vi hade för många år sedan, hon och jag gillade inte varandra men ledsen blev jag när hon åkte, inte lika ledsen som när Pedrito eller Cane flyttade men ändå, man blir ledsen.

Westlife ska splittras också, fy bubblan! Har alltid velat se dem live men nu verkar det aldrig hända. Sånt är livet ibland! Alla deras fantastiska låtar finns ju kvar, det är ju en tröst.

Färjestad börjar hitta flytet också, 3 raka segrar och 3 raka 3-poängare! 4 raka avstängningar för Checking to the head, vad pysslar ni med?

Jag har kommit in i stressen och oroligheterna som skolan för med sig vilket resulterat i två veckors minimal sömn, illamående och huvudvärk! Studenten, ja tack!
Men har ju lov efter denna veckan sen är det APU, detta året ska jag vara på södra i en etta, ska bli roligt!

 




Nu sitter jag för andra gången på mindre ä...

Nu sitter jag för andra gången på mindre än ett dygn på vårdcentralen för att försöka komma underfund med denna väldiga förkyldning. Igår tog jag blodprov och temp och pratade med en sköterska som nu har skickat mig vidare till en läkare. Hoppas de hittar något idag så att jag kan få hjälp och bli av med denna jobbiga sjukdom!