Varning för långt inlägg!!!

Ja nu var det ett tag sedan igen, men har ingen riktig lust eller tid egentligen för att skriva här!
Men iaf här kommer det lite om vad jag har hållt på med! :)

Förra veckan:

Var med Malin och fiskade, vilket visade sig vara nästintill omöjligt!
Vi bestämde oss för att fiska, förs var vi tvugna att vänta på hennes pappa som Malin trodde hade nyckeln till båten, han kom hem, han hade ingen bycket, letade och sedan kom någon på det att de ligger ju i Carinas (malins mammas) bil så det blev att ta mopeden in till Åmål för att hämta nycklarna!
när vi kom tillbaka så skulle vi göra iordning fiskespön, letade upp några, då trasslade det med linor och sänken och sånt på metspöet. När det väl var klart så åkte vi med allt ( flytvästar, 2 kastspön, 1 metspö, låda med drag, maskar och en kasse) på mopeden till sjön och där möttes vi av en båt som var så full med vatten att den nästan var under!!



Malin skulle gå att hämta öskaret på längst bak i båten, bara det att den sidan hon gick på blev tyngre så båten lutade åt hennes håll hela tiden!
När hon väl fått tag på den så började jag ösa och hon öste med en ica kasse :S
Tog sin lilla stund med när vi äntligen tömt båten och kommit ut ( jag fick en abborre efter ca 5 kast) så började den spöregna!! Tänkte att nu kan vi inte bli så mycket blötare så vi stannade kvar ett tag!
Men då började det att blåsa så att vi trodde vi frös ihjäl så vi åkte tillbaka, lastade ur allt och Malin skulle låsa båten + årorna då hon står längst fram på båten och ser en spindel, hoppar ur och båten åker iväg, Malin som var livrädd för blodigeln vägrade hon att hoppa i efter båten som blåste längre och längre ut, och jag tänkte att jag inte skulle hoppa i och hämta den eftersom det var hon som sköt ut den. Men efterso att hon vägrade och båten var nära mitten av tjärnet nu fick jag hoppa iaf , hoppade i med alla kläderna och flytvästen på.



På tisdagen gjorde jag inte ett dugg! förberedde för skolan.

Onsdag:

Började skolan igen, helt okej faktiskt!
Fick ett ganska okej schema, är ju ite i skolan för att ha raster, är i skolan för att utbilda mig!!

Åkte hem till mamma efter skolan och sov där.

Torsdag:

Skola, sov hos mamma igen :)

Fredag:

Skola, åkte hem till mig och hämtade kläder, dator och min kudde, pussade och fikade med älskling. Sedan åkte vi hem till mamma igen. Efter en stund körde vi upp Marcus och Tobias till pappa.
Jag, mamma, Patti, Ulf, Malin, Sara och Vilja grillade, pratade och umgicks när vi kom tillbaka.

Lördag:

Mamma åkte till Stockholm där hon skulle på kick off eller vad det var med oriflame, sedan skulle hon dra vidare till Uppsala.
Jag gjorde inte så mycket under dagen var mest ute med hundar och satt vid datorn. Micke var inne i stan och jobbade en sväng så jag träffade honom och åt med honom, mysigt!
På kvällen kom Malin och sov över :) Hon är bäst!! ;) ♥

Söndag:

Jag och Malin kollade på Theos kattunge, såå söööööt!!!
Åkte båt på vägen tillbaka in till stan ;)

Cyklade ner med Tobias instrument eftersom han skulle spela och pappa körde honom direkt dit.
Sedan hämtade jag honom vid halv åtta, sedan spelade vi lite och sånt innan vi la oss.

Måndag:

Upp halv sju, snabbt in i duschen, torka håret, ut med hundar, väcka Tobias och sticka till skolan.
Efter skolan så mötte jag upp Tobias och cyklade hem, mamma kom hem strax där efter :D
Sedan pratade vi och jag tvättade min kudde xD
Sen kom Micke och hämtade mig ;)
Skönt att sova i min säng igen och hos min älskling!!
Kollade på premiären av Fångarna på fortet! :)
Åkte till Ed Med älskling..

Tisdag:

Åkte in med Micke vid halv sex :/
Tog följe en bit med tobias, cyklade sedan in till konsum och köpte ett frimärke, och postade mitt brev :D
* Snart, snart, snart!! :D *

Sedan cyklade jag hem till mamma, tog ut hundarna, mötte mamma när hon slutade jobbet, tog kort till ID.
Kollade på Fångarna på fortet igen, Kevin var ju med så självklart hejjade jag på honom men han åkte ju ut så fort. :( Men men.. Nu länktar jag efter hans nya skiva!!

Idag:

Skulle till tandregleringen så vi åkte vid sju och hann precis till min tid halv nio!
Bytte fästen på två tänder och sånt, nu har jag skit ont!!
Handlade på Maxi, billigt och bra! :P

Har krattat äpplen, blev två skottkärror fulla!!



Bones!

Wihoooooo ikväll är bones tillbaka i tv rutan! Äntligen ;)


Aj aj aj!

Vaknade upp och hade jätte ont i nacken. Inte igen! Suck!

Har tagit ibumetin och försöker hålla nacken stilla, hoppas det går över snart!

Dator!

Jag har fått en ny dator också ;)

Skulle egentligen ha fått den i födelsedagspresent men jag vissteju om det och visste att älsklingen var och köpte den så jag fick den en månad tidigare ;) Hihi

Tack så jätte mycket älskling <3



En sådan här är det jag fått ;)

Begravning, Paddling och Malin ;)

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen och nu tjatar Malin på mig att jag ska skriva så får väll göra det.
Känns liksom lite tråkigt att skicka in ett inlägg per dag där man skriver vad man gör, vem bryr sig likssom om vad jag har gjort varenda minut av dagen?? Hmm ingen skulle jag tro!

Men denna veckan har jag iaf vart på begravning för Irene, vart hos Janne och Kerstin på grill kväll och vart med Malin så klart, Chees och Regina har vart här en sväng :)

Begravningen var jätte fin, jätte fin musik (iaf den som var inspelad, den andra från orgeln hade verkligen förstörts!! Bara för att det är begravning behöver man inte göra om låtarna till de mörkaste och dystraste tonerna hörde ju inte ens vilken låt de spelade!!!!!) Kistan var vit och fin med målade blommor och gröna rankor, super gulligt :) Framme på kistan låg ett liten hjärta gjort av någon grön växt, var också jätte fint, enkelt men snyggt!!
Jag och mamma stannade inte kvar på kaffet efteråt utan åkte hem, mormor och morfar stannade dock kvar en sväng men åkte ganska snabbt och ringde till oss och sa att de åkte hem eftersom folk redan hade glömt bort varför de var där utan satt och skämtade och skrattade, medans familjen och släkten satt och gråt så att de nästan inte kunde hållas ihop.
Blir så arg!! Visst kan man ju prata om annat bli ju lite svårt att hålla igång ett samtal om enbart den avlidne en hel eftermiddag MEN man behöver inte skratta och hålla på, ska man göra det behöver man inte ens gå dit!
Var stöttande mot familjen istället!
Man kan ju tex säga ett minne man har av den döde till familjen, inget sorgligt utan roligt minne så att de också kan få dra lite i mungiporna.

Min faster dog ju i våras och på hennes begravning gick det historier hela tiden, visst pratades det om annat också men det var med dämpade röster och inga skratt utan man log istället.
Var många saker jag inte hade hört eller upplevt med henne tidigare och det kändes som att man lärde känna henne bättre då, man fick uppleva henne via andra folks ögon! då fokuserades det bort från den värsta sorgen för ett ögonblick!

Cees och Regina ( två vänner från Holland ) har varit här och hälsat på och kikat på huset :) Mysigt att träffas och prata lite :)

Sen har Malin vart här två gånger, hon kom och sov över onsdag-torsdag kollade på film och spelade Guitarr Hero på kvällen. Satt och pratade en stund, skönt att ha någon som alltid finns där och lyssnar på allt man har att säga! Har vart med om många liknande upplevelser, hon förstår allt man går igenom på något sätt, du är bäst gumman!♥

Sedan har hon vart här idag också tillsammans med Marie. Har paddlat kanot eftersom jag och Malin bestämt oss för att vara med i Kanot maraton nästa år ;) Wish us luck! ;)
Vi paddlade en liten stund medans Micke fiskade och han fick upp en gädda på tre kg, usch hatar gäda! :S 

Vi var under veckan också hos Janne och Kerstin och grillade, Kerstins syster med man kom en sväng också, mysigt hade vi det ;)
 

Irene! ♥

Fick en tråkig nyhet nu under veckan också.
En gammal bekant har dött i cancer :(

Hon bodde granne med min mormor när jag var liten och eftersom jag var mycket hos mormor träffade man henne mycket också.

Har många minnen med henne, hennes förra man och deras dotter.

R.I.P Irene! ♥

Så nu blir det begravning på onsdag....

Mycket hänt sedan sist!

Har varit i Lysekil med älskling, svärmor, Margit, Eva, Rune och Everline :) ♥
Åkte och hämtade Anita i Vårvik i måndags på morgonen och mötte upp de andra i Skåpakorset och sedan bar det av mot Lysekil. Stannade utanför Ed och fikade, mysigt!
Sedan blev det inte stopp fören det var dags för Eva, Anita, Rune och Margit att hälsa på Margits syster.
Jag, Micke och Everline passade på att gå i affärer, lekte i en lekpark och fikade lite ;)
Sedan åkte vi till en kyrkogård och bytte blommor hos Anita och Evas mormor och morfar.

Åkte sedan till Lysekil där vi chekade in på rummet och gjorde oss i ordning innan vi gick och fikade och efter det så bäddade vi och gjorde iordning på rummet och gick ut och kikade i Lysekil. Gick runt lite och sedan åt vi middag på Jönssons Katt där blev vi sittandes en bra bit in på kvällen, de andra drack öl och vin medans jag och Everline drack dricka ;)
På kvällen gick vi till en jätte mysig park med massor av blommor, en fontän och en stor lekpark dör jag fastnade med en Everline som lekte ;)

Senare så letade vi upp Micke och Rune som har smitit iväg till en bar, Anita och jag stannade med dem ett tag innan vi gick hemmåt. Jag och älskling gick en luten tur för oss själva och myste :)

På tisdagen så gick vi upp ganska tidigt, plockade iordning lite och åt frukost, skulle duscha och så såg jag att jag hade en fästing på magen, tog den men huvudet blev kvar :/
Vid tio så ställde vi oss i kön efter att ha packat ihop alla våra saker och lagt in dem i bilen till havets hus. Jag, Everline och Älskling kikade runt där inne. Häftigt med gången då man hade akvarium över sig och bredvid sig på båda sidor.
Fast tycker det är lite djurplågeri att ha dem i sånna små akvarium och grejer....

Efter det blev det stan lite och handlade i lite affärer innan vi gick til Jönssons katt och fikade.
Sedan blev det att hälsa på Karin och efter det en annan Karin och hennes Karl-Axel. Vilken utsikt de hade, WOW!!

Sedan har det inte hänt så mycket, jag, Malin och Älskling åkte till Lolle och fikade där hon sommarjobbade i onsdags, hoppade in på godisfabriken och köpte godis så klart! Åkte sedan till Lennartsfors och kikade, jag blev inlåst på dasset också. Tack Malin! ;)
Åkte vägen över Gustavsfors hem och svängde in och sa hej till Anita och Gösta :)
Blev en tur på en massa timmar.

Igår var jag hos Malin igen, Felicia och Marie kom en sväng också.
Var där i 12 timmar ;) satt ute till elva hos dem innan vi åkte hem. Mysigt var det!