Usch!!!

Hade en väldigt hemsk dröm inatt, drömde att jag hade glömt biljetterna till Westlife och vi märkte inget förens vi skulle gå in i arenan.
Så nu har jag tänkt på 100 grejer jag ska göra för att absolut inte glömma dom när vi åker iväg om tre veckor. Tre veckor!!!? herre Gud, var ett halv år sedan vi köpte biljetterna, och då tyckte jag det kändes som en evighet!


Nu jävlar!

Mamma du borde oxå tänka på följande jag kommer skriva ;)

Man tänker på att man vill säga en sak men så kommer det något helt annat ur munnen.
Man hör sig själv säga den totala motsatsen av vad man tänkte!
Man vill säga NEJ men ändå kommer det lilla lilla ordet JA ut!

Det är som Micke sa till mig förut när jag sa att jag var besviken över en viss person; den enda du gör illa med att vara så snäll är dig själv.

Det stämmer verkligen! Man sätter sig i stressade situationer och blir sviken eftersom sakerna man gör inte betyder lika mycket för den andra personen.

Vå måste lära oss att säga och framförallt VÅGA säga nej!


Migrän, vad är det?

Det finns en klassificering av olika sorters huvudvärk som fastställs av en internationel förening, International Headache Society, IHS. Det är en sammanlslutning av främst läkare med stort intresse och stor erfarenhet av olika sorters huvudvärk. För att man ska få ställa diagnosen migrän måste, enligt IHS, följande kriterier vara uppfyllda:

Man ska ha haft minst fem anfall av huvudvärk.
Anfallen ska ha varat mellan 4 och 72 timmar.
Anfallen ska ha minst två av följande karaktäristika: omfatta bara ena halvan av huvudet, vara pulserande, utlösa måttlig till stark smärta oc/eller förvärras vid fysisk aktivitet.
Under anfallen ska man ha minst ett av följande symptom: iIllamående/kräkningar eller ljus- och ljudöverkänslighet
Förutom att prata med patienten, undersöker läkaren också kroppen för att kontrollera nervsystemets funktion, så att det inte finns andra orsaker till huvudvärken.

Hur behandlas migrän?
När man behandlar migrän kan man behandla det aktuella anfallet, men man kan också behandla förebyggande, så att nya anfall inte ska uppstå. Om man har migrän är det viktigt att ta medicinen så snart som möjligt under anfallet för att få bästa och snabbaste effekt.


Våran söndag! <3

Hos oss brukar det alltid vara jag som vaknar långt innan min kära sambo, men idag sov jag länge. Vaknade av en puss på pannan <3

Efter frukosten så gick vi ut och började stapla sista högen med ved. Efter en stund tog vi oss en fika paus i solen, där blev vi sittande i solen en bra stund. Så underbart väder!

sen hjälptes vi åt att snabbt stapla det sista innan jag passade på att så lite i trädgården, :)

Om en månad sitter vi i bilen på väg hem efter att ha varit iväg till Nottingham jag och mamma. Börjar bli jobbigt förväntansfull nu! Längtar som en tok för att äntligen få se WL live! Men som Shane Filan säger "..it's like going to a great wedding knowing that the couple are getting divorced!😥"

Cheers som Pier och Tobbe alltid säger


Hockey VM

Hur många är vi som sitter och kollar på Hockey VM just nu? Och hoppas att de orkar hålla ledningen till yttligare en vinst!? Och hur häftigt är det inte att Brodin är med?

Det gör iaf vi här i B-rud!

Förut åkte vi till Långed med tanken att hitta ett bra tyg till sjal som jag tänkt sy. Har varit inne i massa affärer men ingen som har det tyget eller ens färgen jag tänkt men så gick vi in på Glitzits hemsida och där fanns det! Vem hade kunnat tro att det fanns i lilla Långed. Men med min otur så var ju hon sjuk :/ men men får åka dit under veckan ist :)


Lördag

Medans folk har roligt och umgås nu så sitter jag och pluggar matte! ska ha prov på måndag och fattar knappt något :s aja det löser sig!

Åkte till Långed för att kika på tyg men hon var sjuk så det får bli någon annan gång.


Störnade!!

Beställde under veckan skor och grejer till bal/student.
I onsdags gick jag till polisen för att fixa nytt pass och de klippte hål i mitt gamla så det gäller ju inte, och min plånbok med legg osv blev stulet för ett tag sedan och jag har inte orkat fixa nytt så nu kan jag inte hämta ut mina grejer fören nya passet kommer, som förövrigt är as fult!


På hemligt uppdrag!

Eller något liknande, idag fick jag och Micke ok på en grej ;))

Träffade min underbara faster idag! Hon hade köpt skor till mig som tyvärr var lite för trånga. Skorna var till balen, så nu måste jag fortsätta leta, hoppas jag hittar några snygga som passar!

Fick en symaskin också, Wiho! Tack snälla Ingrid! <3


Vad är tanken?

När folk lägger sina pengar på bara alkohol, hur tänker man?

Ska dra ett exempel: en ungdom på en av mina familjemedlemmars jobb. Denna hade inga pengar kvar alls, men så var det en som lånat pengar av personen och skulle lämna tillbaka dem. Det var ju bra för då kunde denna få ut och festa under helgen.

Sitter inte här som en moralkärring och säger att man inte ska festa och ha roligt MEN om man inte har pengar och får några slantar är det just det man slänga bort dem på?

Sen undrar jag hur folk tänker när de skriver ut hur jäkla fulla de eller kompisen som kräks någonstans är.
Är det "sportigt" att dricka mest, bli fullast eller må sämst?

Nä drick med måtta, blir det för mycket och ni står och spyr någonstans håll det för er själva. Det är inte alla som är intresserade av det!


Underbart!

Vilket väder vi har! Dagen igår var ju helt fantastisk!

Under min sovmorgon igår så mötte mamma och hundarna mig när jag kom med bussen sen gick vi hem och åt frukost. Sen körde hon ner mig till polisen för att skaffa pass, så nu är det klirrat.

I skolan grejade vi inför Toddlardagen, en dag (24;e Maj) som vi ska ha för kommunens 1-3 åringar.

När jag slutade kom bästa Carro och plockade upp mig sen åkte vi hem och åt glass i solen och tjatade :) Passade på att ta en tur med hjulingen, trots missödet med tändningslåset så gick det ju bra ;)

När hon hade åkt hem så skrev jag rent projektrapporten som jag och Ae hade kladdat ner i skolan :) Så nu är det helt klart, det finns ingen väg tillbaka, som det hette :)

Idag är det en kort skoldag sen ska vi till mormor!! :)))
Och Phille, min älskling! <3