Underbar helg!

Våran helg började i torsdags, slutade vid elva, sen gick jag hem till mamma och umgicks med henne innan hon skulle till jobbet och när Mackan kom hem tog vi med hundarna till stan och köpte glass. Gick hem och satte oss på altan som visade 32 grader, och spelade spel och åt glassen vi köpt.



I fredags grejade vi i trädgården, Micke tog bort stenar och en rot vi inte ville, vi vill göra gräsmatta där istället :)
Vi passade Faxe också så vi gick ut i en timma i skogen med honom och vi fick oss ett gott skratt när vi skulle över en myr, Micke tog Faxe så att jag kunde "koncentrera mig på att hålla mig torr" vad gör jag inte då? Jo jag trampar rätt i och springer över, skon flyger av och jag blir blöt ända upp på ryggen!!
Jaja men humöret blev på topp när vi såg humlor, tussilago och krokusar.





När vi kom hem så fortsatte vi i trädgården och när Danne och Gunilla kom hem så pratade jag en sväng med Danne innan jag och Gunilla gav oss ut på promenad igen :)
Sen lagade vi oss mat och myste.

I lördags så åkte vi till svärföräldrarna och njöt av solen där. Fika, god mat, skratt och prat bestod dagen av.
När vi kom hem var vi trötta och gick ganska snabbt och la oss.


Idag har vi fortsatt i trädgården, jag har rensat bort allt ogräs som var i gruset vid dörren och "grusplattan" som vi har utemöbler på, samt breddat/rakat till den och lagt på massa grus!
Sen har vi ätit mat ute, tvättat och hängt tvätten på tork UTE!! Busat med Majje och njutit i solen och upptäckt att vi har vitsippor och rysk blåstjärna i trädgården :)










Typiskt att läraren till den ena av två le...

Typiskt att läraren till den ena av två lektioner idag var sjuk, eller tur. För vi tog den andra lektionen då istället. Så nu har jag ätit och är på väg hem till mamma igen. Det gillar nog hundarna som slipper vara ensamma :)


Vaknade med huvudvärk imorse, hatar det! M...

Vaknade med huvudvärk imorse, hatar det! Men fågelkvittret som var utanför fönstret gjorde mig på lite bättre humör, nu är det verkligen vår!! Har fortfarande lite ont i huvudet men är i alla fall på väg till skolan nu :) Taggar hockey imorgon! Hoppas på ett avgörande :) Vi vann ju med 5-3 igår, yeah!


Hockey! Vad annars?

Huuuu, just nu pågår matchen HV-FBK för fullt... Eller ja det är paus just nu ^^
2-2 står det, usch. Vi måsta vinna ikväll!

På onsdag ska jag, Louise och Mackan upp på matchen. Hoppas de vinner och det blir avgörande :)



Idag var det lite som julafton nu när jag kom hem, stort oriflame paket och student klänningen hade kommit! :D
Nu är det inte lång tid kvar till studenten, känns läskigt! Och jag är nervös inför hela grejen med att plugga på universitet!  Sökte till lärarprogramet i onsdags :)


Världens bästa Bex och Eos! ♥

Lördagen den 3:e mars, strax efter två ringde Becka till mig och sa att Eos hade sprungit bort :(
Jag ringde till mamma som skulle komma och hämta mig, och jag kastade mig ut, tänkte att varje minut jag hinner gå är en minut till att använda till sökandet.

När vi kom dit så delade vi upp oss och gick åt olika håll, efter ett tag mötte vi (Becka, Nicklas och jag) upp varandra, Anders och mamma var i bilarna och kollade om de såg honom efter stora vägen.
vi började då också gå mot stora vägen och då såg vi tass avtryck i snön som ledde mot vägen, när vi nådde vägen gick N in i skogen på andra sidan medan jag, Becka och Anders åkte runt i bilen och frågade folk i stugorna om de hade hört eller sett honom och det var det en som hade gjort.

Lagomt till det så kom Micke och Danne dit och hjälpte oss så jag hoppade in i bilden med dem och sa att vi åker tillbaka till stället han försvann på ifall han hade kommit tillbaka dit, åkte in dit och där stod han på vägen!

Eftersom jag träffat godingen förut och han inte träffat någon av de andra i bilen gick jag ut för att få tag på honom men då började han springa in i skogen igen, många tankar gick igenom mitt huvud kan jag säga, men när jag ropade "Eos Stanna!" så stannade han. Vilken lättnad! Micke ringde till Becka så att de skulle komma.
Men när jag satte mig ner och pratade med honom så kom han fram till mig! LÄTTNAD igen!
Men, han kissade blod! :(

Fick in honom i bilen och han la sig helt utslagen i mitt knä och blev glad när vi träffade Becka och Nicklas.

När Bex och Nicklas kom hem så ringde de till veterinären (vilken idiot) i Karlstad, som sa att det kunde vara jätte allvarligt och han kunde vara död i morgon. De kunde inte komma till henne för de hade inte resurser till det :S och hon sa att det var Skara eller Jönköping som gällde. Men Becka ringde till Blå Stjärnan i Göteborg och det gick det bra att komma, de fick låna mammas bil (tack så jätte mycket mamma! ♥) och åkte till Tösse där jag väntade på dem och hopppade med. Med Eos verkade vara sitt vanliga jag, om än lite trött men det är ju inte konstigt, fyra timmar på rymmen, tar ut sin rätt.

Vi kom fram klockan elva, fick vänta en timme innan de kom in. Sen blev det prover och väntan, och mer väntan. Klockan två på natten sa de att det var ok med honom men att de skulle hålla ett öga på honom.

Klockan fyra kom jag hem till mamma och gick och la mig, men kunde inte somna! Låg och tänkte på vad som kunde hänt. Vi trodde ärligt inte att vi skulle hitta honom för att skogen var så stor, men hundar är smarta!!


Torsdagen efter detta gick jag upp till dem efter skolan och Eos var lika go som alltid! Vi tog oss en promenad och försökte ta lite kort på honom :)

TACK BECKA, för att du alltid finns där för mig när jag behöver prata. Det kan ta ett tag mellan gångerna vi pratar eller ses men vi finns ALLTID där för varandra!
Har så många roliga minnen med dig gumman! ♥











Vad hände egentligen där i Karlstad?

Ja vad var det igentligen som hände där i Karlstad?
Jo först så var jag på tandregleringen, där jag blev KLAR! :D Ska alltså inte dit mer! :)
Innan man tar in tandställningen gör man gipsavtryck på tänderna + bett koll eller vad man ska kalla det, det fick jag också med mig hem, jisses vilken skillnad! Väl värt smärtan man hade!

Efter det skulle vi åka till Jula (killar!! ^^)) då hör vi en smäll och det börjar låta jätte konstigt! Vi hittade en parkeringsficka där vi åkte in och Micke stängde genast av bilen och han visste vad det var som hände, ena tändstiftet lossnade. I med det igen och fara vidare.

Sen när vi var på IKEA och handlade lite smått och gott hem så sprang vi på mormor och morfar som handlade grejjer till en köksö :) (som förövrigt blev jätte bra!)

När vi åkte hem hamnade vi en världens snö storm, man såg bokstavligttalat inte en meter framför sig! Tillslut lyckades vi i alla fall ta oss hem! Puh!