Begravning, Paddling och Malin ;)

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen och nu tjatar Malin på mig att jag ska skriva så får väll göra det.
Känns liksom lite tråkigt att skicka in ett inlägg per dag där man skriver vad man gör, vem bryr sig likssom om vad jag har gjort varenda minut av dagen?? Hmm ingen skulle jag tro!

Men denna veckan har jag iaf vart på begravning för Irene, vart hos Janne och Kerstin på grill kväll och vart med Malin så klart, Chees och Regina har vart här en sväng :)

Begravningen var jätte fin, jätte fin musik (iaf den som var inspelad, den andra från orgeln hade verkligen förstörts!! Bara för att det är begravning behöver man inte göra om låtarna till de mörkaste och dystraste tonerna hörde ju inte ens vilken låt de spelade!!!!!) Kistan var vit och fin med målade blommor och gröna rankor, super gulligt :) Framme på kistan låg ett liten hjärta gjort av någon grön växt, var också jätte fint, enkelt men snyggt!!
Jag och mamma stannade inte kvar på kaffet efteråt utan åkte hem, mormor och morfar stannade dock kvar en sväng men åkte ganska snabbt och ringde till oss och sa att de åkte hem eftersom folk redan hade glömt bort varför de var där utan satt och skämtade och skrattade, medans familjen och släkten satt och gråt så att de nästan inte kunde hållas ihop.
Blir så arg!! Visst kan man ju prata om annat bli ju lite svårt att hålla igång ett samtal om enbart den avlidne en hel eftermiddag MEN man behöver inte skratta och hålla på, ska man göra det behöver man inte ens gå dit!
Var stöttande mot familjen istället!
Man kan ju tex säga ett minne man har av den döde till familjen, inget sorgligt utan roligt minne så att de också kan få dra lite i mungiporna.

Min faster dog ju i våras och på hennes begravning gick det historier hela tiden, visst pratades det om annat också men det var med dämpade röster och inga skratt utan man log istället.
Var många saker jag inte hade hört eller upplevt med henne tidigare och det kändes som att man lärde känna henne bättre då, man fick uppleva henne via andra folks ögon! då fokuserades det bort från den värsta sorgen för ett ögonblick!

Cees och Regina ( två vänner från Holland ) har varit här och hälsat på och kikat på huset :) Mysigt att träffas och prata lite :)

Sen har Malin vart här två gånger, hon kom och sov över onsdag-torsdag kollade på film och spelade Guitarr Hero på kvällen. Satt och pratade en stund, skönt att ha någon som alltid finns där och lyssnar på allt man har att säga! Har vart med om många liknande upplevelser, hon förstår allt man går igenom på något sätt, du är bäst gumman!♥

Sedan har hon vart här idag också tillsammans med Marie. Har paddlat kanot eftersom jag och Malin bestämt oss för att vara med i Kanot maraton nästa år ;) Wish us luck! ;)
Vi paddlade en liten stund medans Micke fiskade och han fick upp en gädda på tre kg, usch hatar gäda! :S 

Vi var under veckan också hos Janne och Kerstin och grillade, Kerstins syster med man kom en sväng också, mysigt hade vi det ;)
 

Kommentarer
Becka säger:

Klart du ska skriva varje dag :P Jag är inne minst 10ggr varje dag om du inte skrivit något. Alltid lika intressant att läsa om dina dagar, att få ett glatt skratt av alla era tokighter ;) massa kramar till dig och micke :)

2010-08-15 | 00:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback