Fröskog - Bålsta - Uppsala - Bålsta - Fröskog

Så där nu ska jag skriva om våran natt, dag och kväll igår (: Hade blocka och penna i hägsta hugg och skrev ner tiderna vi stannade med bilen och vilken tid vi åkte igen. På så sätt kunde vi räkna ut hur lång tid det skulle ta utan pauser :)

Vid tre så gick vi upp, ingen av oss hade orkat somna något vidare efter att min telefon ringt när vi precis hade slumrat till. Aja iaf 
03.53 ( enligt satelit klockan på GPSen) åkte vi, stannade till i Tösse och tankade innan vi hann till V-bro innan det blev dags för nästa stopp,
04.40-04.44 spände Micke om fyrhjluingen sen behövde vi inte stanna förens det var dags att kolla till fyrhjuligen 9 km innan Kristinehamn då var klockan
05.46 och vi åkte igen 05.48.
06.36 - 07.08 stannade vi på Star macken i Lekbergskommun och åt frukost.
08.38 - 08.45 Tankade vi i Hallstahammar, då hade vi kört 27 mil.
ca 10.10 kom vi fram till Trech :)

På Trech pratade vi med Benny lite innan vi började lasta av fyrhjuligen, sen pratade vi med Mika om vad som skulle göras och lite allmänt om fyrhjuligar och sånt.
Vid elva-halv tolv åkte vi mot Uppsala för att träffa pappa, och äta lunch med honom..
När vi kom dit så tog han med oss på en rundvandring på hans jobb, herre gud vad stort det var!!







Efter rundvandringen och att ha hälsat på några av hans arbetskamrater så gick vi till resturangen vägg i vägg och åt och pratade med pappa och hans arbetskamrater :) Roliga prickar det där! 

När hans lunch var slut så åkte jag till Jula och handlade lite bra grejer hit hem och till hjuligen, sen åkte vi och kollade på Domkyrkan i Uppsala, men kyrkan får sitt egna inlägg!
Efter besöket hos Domkyrkan var klockan tre så vi chansade och åkte tillbaka mot Bålsta och när vi var ca tre minuter från Trech ringde de och sa att maskinen var klar :P Vadå tajming!?

Pratade lite om vad de hittat ( diffen kommer rasa :S ) och vad de gjort. Sen lastade vi på och täkte över hjuligen innan vi klockan 16.57 började den långa färden hemmåt.
Vid sex-sju tiden fastnade vi en lång bilkö, kom massa poliser och grejer men vi såg inget. Men nu kollade jag in deras lokaltidning på nätet och det var en krock med fyra bilar :S läskigt!! Men som tur var kom ingen till skada.

Vi var hemma 22.53 då lastade vi in det vi hade haft med i bilen och jag plockade iordning det medan Micke lastade av fyrhjulingen. Klockan 12 la vi oss efter nästan ett dygn som vakna. Vi sov 12 timmar , det var skönt! :)
Det är bara att klicka på de mindre bilderna för att se dem i större storlek :)


  
Dyr bensin!                            Snöade mycket i V-bro :)                                    Jag äter frukost :)

 
Älskling



För att se mer bilder, kolla min FB sida Linda Engstig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback