Majjos!

Började kalla Majje för Mojjos för ett tag sedan och Micke blir vansinnig :P Haha! Han bara men nu tror han att han heter Majjos! Men han lyssnar på båda ;)

Vi åkte in med honom till veterinären i tisdags, hon frågade lite frågor och sa att han troligen blivit biten i ryggen, hon kollade och hittade mycket riktigt bitmärken. Hon sa att hon skulle undersöka honom, ta upp bölden som hade blivit och kanske sätta dränage på honom. Innan vi gick fick han sövningsprutan och vi skulle hämta honom efter en timme.

Medan han var där inne passade vi på att handla och lite sånt, sen åkte vi tillbaka och satte oss och väntade på pissen.

Han hade fått dränage, såg riktigt läskigt ut! Och innan vi gick fick vi instruktioner på hur vi skulle sköta detta.

Efter det, skulle vi hämta ut hans medecin ( smärtstillande och antibiotika) och vi åkte ner till stan.
Eftersom det var varmt ute och för att Majje inte skulle bli ensam valde jag att stanna i bilen med honom.
Vet ni hur länge det tog för Micke att få medecinen? 1 timme och 15 minuter! Det är ju helt vansinnigt!! De borde göra om systemet lite bättre, det är ju för fasiken ett service yrke, vart finns servicen!?

Aja!

När vi kom hem så åt han lite mat men var fruktansvärt trött så han satt och somnade mellan tuggorna, stackaren!

Han är i alla fall bättre nu, han orkar hoppa upp och sånt, om det beror på dränaget eller smärtstillandet eller en blandning vet jag inte, han klarar iaf av att hoppa upp på saker.

Om man är hungrig är det ingen deal alls att ge honom antibiotikan, ëftersom det är i pasta form går det ju inte att spruta ner i halsen på honom så han äter upp det, hur bra som helst!
Dock, om man ska ge honom när han inte vill ha eller inte är hungrig så är det en match, vi är inte direkt bästa vänner då kan ju tilläggas.

Han vill gå ut också, vilket han inte får, så han försöker bita och riva sig genom dörren, han är helt desperat!

Lägger strax in lite bilder på hur det ser ut, men känsliga varnas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback